Wie zijn wij?

Wij zijn Stuart Robinson (Nieuw-Zeelander) en Sylvia Candido (Nederlandse) *. Na enkele jaren samen in Nieuw-Zeeland gewoond te hebben, zijn we in 1998 naar Nederland gekomen. In de loop der jaren ontstond het plan om in een mooie natuurlijke omgeving een toeristisch gastenverblijf te starten. Na wat aarzelen (vanwege de Franse taal) kozen we toch voor de Belgische Ardennen.

Daar kochten we medio 2005 een lap grond van 2.500 m² waar alleen de ruwbouw van een souterrain stond. Pas in 2007 kregen we de bouwvergunning, het project had dus al meteen behoorlijk wat vertraging opgelopen. Dat hoort er schijnbaar bij, als je tv-programma’s als ‘Het roer om’ of 'Ik vertrek' moet geloven. En in april 2011 is vakantieappartement Monsieur Nips op de begane grond eindelijk geopend.

Wij bewonen de rest van ons gebouw samen met onze katten Puk en Sheridan. Onze honden Scott - naamgever aan Monsieur Nips - en Norton zijn na vele jaren helaas overleden. Intussen is ons gezin weer aangevuld met twee andere hondjes Bella en Lola. 


Bienvenue chez nous,
Stuart & Sylvia

 

* Kiwi is de bijnaam voor Nieuw-Zeelanders en is een Nieuw-Zeelandse nachtvogel, klompen zijn echt iets Nederlands  en hier kwam ons eigen logo uit voort: de kiwi met klompen.